Semnele pe care le dă o femeie care nu te mai suportă

Nu e bine să fii ca un frate pentru o femeie. Adio posibilități de sex, bun venit povești lungi și dureri de cap. Crezi că nu se poate mai rău? Ba se poate mult mai rău! Poate să nu te mai suporte. Să îi zbarlesti părul mai ceva că scârțăitul cretei pe tablă.

1. Mici revelații

Totul începe cu „A, nu știam că-ți place trupa asta” sau „Chilotii ăștia cu Spiderman sunt noi?”. Nu, nomal că nu sunt noi. Îi aveai dinainte să o cunoști. Iar trupa aia o asculți ori de câte ori lucrezi la ceva. Dar ea se prinde de toate astea abia când s-a produs click-ul. Când nu te mai suportă. Femeile se îndrăgostesc de tine ca un întreg și se satura detaliu cu detaliu.

2. Shimbări

Femeile nu pornesc războaie, doar le provoacă din umbră. Tu ai fi în stare să tropăi nervos pufnind că ți-e de ajuns, dar ea vrea să te uiți în oglindă și să te întrebi cum de te mai suportă așa o ființă minunată.

Dacă ai barbă, o să se plângă subit că i se irită pielea. Dacă nu ai, o să te întrebe dacă ai văzut că acum se poartă modă „almost cave man”. Dacă aveți aceeași înălțime, va dezvoltă o pasiune pentru tocuri înalte, doar că să-ți fie clar că ceva nu se potrivește.

3. Testul de cunoștințe de negăsit pe Google

Lucruri pe care ți le-a spus când dormeai. Când vecinul își proba noua bormașină. Când erai perfect atent, dar numai de povești despre cum a murit primul ei hamster nu aveai chef. Sau lucruri pe care nu ți le-a spus niciodată.

Toate revin când pentru ea e clar că ești căa o lamâie de pus pe rană. Faptul că nu știi ce nume avea mama ei înainte de căsătorie sau pe ce dată începe să i se manifeste sindromul premenstrual nu contează în mod normal. Dar faptul că îți pretinde să știi e un semn clar că nu te mai suportă.

Nu există rețete despre cum să eviți apariția acestor semne. Rețetele sunt pentru ciulama, nu pentru femei. Poți totuși să o faci să te adore. Pentru că atunci când se uită în ochii tăi așteptând următorul orgasm ultimul lucru la care se gândește sunt chiloții tăi cu Spiderman.

 

Text publicat initial pe Manly.

Anunțuri
Etichete: , ,

5 comentarii to “Semnele pe care le dă o femeie care nu te mai suportă”

  1. Un text de Magda Mihaila, publicat de Toma Nicolau => Sa inteleg ca l-ai amenintat subtil :)) ?

  2. Nu mai stiu ce voiam cu gluma aia, cred ca era o referinta la faptul ca un barbat publica genul asta de text, scris de o femeie (sau ceva mai subtil, dar cum spuneam, nu mai stiu :P).

  3. Hmm, asta-mi suna a „femeia e lasa si nu vrea sa te alunge, asteapta s-o alungi tu pe ea, ca sa planga in bratele urmatorului”. Sau ceva pe-acolo. 🙂
    Mi-a placut, anyway, cred ca am aplicat tactica, in tineretile mele…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: