Draga Bordea, Catalin Bordea

Cand eu pronuntam mai bine si mai repede  decat Andreea Esca numele lui Zach Galifianakis cea mai mare preocupare a ta era dacă sa iți iei  un maieu alb ca sa se vadă bronzul sau unul negru ca sa îl poți purta și la nunți.

Dar cum maieurile din IDM putrezesc repede de la transpirație te-ai gândit sa iti iei unul din firma. Si alea costa bani. Asa ca ce gândit-ai tu, cu mintea odihnita. Hai sa caut ceva bun de imitat, ca doar la TV apar doar Duban, Tociu si Palade, nu mai știe romanul și de bărbosul ala cu nume prea lung. Si hop emisiunea!
http://www.220.ro/emb/WFiTZUCdsZ
Vezi mai multe din Emisiuni TV pe 220.ro
Ma bucur ca ai ajuns atât de departe. Ma bucur ca oferi o alternativa de umor la TV printre bălării. Dar de câte ori mai apare un episod nou am același sentiment: emisiunea ta e o manea. Ca un lautar, ai prins din mers cuvintele, ai prins un pic din ritm, dar ți-a ieșit o manea pe care o apreciază doar cei care nu știu al cui era originalul.

Nu e ușor sa copii. E ușor sa copii prost. Sa iei forma și sa o umpli de fondul tău insipid.  Daca te uiti la Zach, el joaca rolul de antipatic/incomod doar pentru invitat, nu si pentru spectatori. Vreau sa rad, nu sa caut mai repede X-ul roșu care ma scapă de incercarea ta lamentabila de a provoca vreo senzație. Deși probabil ai deja clipul asta în folderul „reteta de imbogatire”, mai uita-te la el pana înveți cum se face.

http://player.ordienetworks.com/flash/fodplayer.swf

Anunțuri

6 comentarii to “Draga Bordea, Catalin Bordea”

  1. Meh, l-am vazut pe Bordea pe Youtube si era destul de amuzant (cu public), dar chestia asta mi se pare extrem de plictisitoare. Poti sa-l zici si ca-l copie pe Zack, dar na, romanii se uita mai mult la TV decat pe youtube 🙂

    • Da, mai mult cei din stand up ii stiu in romania emisiunea lui Zach. Si chiar m-as bucura sa avem o emisiune la nivelul ala la noi. In apararea lui, poate nici invitatii nu-s de mare ajutor.

  2. fff boring tipu’…. nu stiu care e ideea emisiunii, insipid e… ma si gandeam de unde am mai aparut, mi-ai rezolvat „gandul”!
    tot asa magda!

  3. Ai perfecta dreptate. Iti multumesc pentru post.

  4. Eu m-am temut de tine, pentru ca nu esti mare, dar ai o atitudine amenintatoare asa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: